Produkter Tjenester Meny

Oppussing av bad

En stor del av oppdragene våre er å renovere bad. Vi kan påta oss rollen som totalentreprenør og koordinere de ulike håndverkerne som må inn når et bad skal totalrenoveres eller bygges nytt. Her beskriver vi den prosessen, som i snitt tar 5 uker.

Befaring av badet

Jobben starter når du tar kontakt med oss fordi du ønsker et nytt bad. Da avtaler vi en kostnadsfri befaring der vi kartlegger behov, muligheter og  hvilke løsninger som passer best hos deg. Det finnes mange muligheter, men også begrensninger - så det er lurt med råd og veiledning av en fagmann. Etter befaringen kan vi tegne et løsningsforslag som vi går igjennom sammen med deg. Når den er godkjent, setter vi opp et oversiktlig og samlet tilbud, der alle håndverkerne leverer sin egen spesifisering. Da ligger alt til rette for å sette å sette i gang med det nye badet.

Fundamentet for et bad med lang levetid

Elektriker og rørlegger starter til avtalt oppstartsdato, og de følges raskt opp av snekker og demonteringsarbeidet er i gang. Håndverkerne kommer fortløpende inn i prosjektet etter som prosessen går fremover. Vegger rettes opp, rør og det elektriske legges skjult. Og dette er viktig: det er alt det du ikke ser, alt som ligger bak veggene og under gulvet som er så viktig å få utført riktig. Etter at alt skjulte som vann, avløp, gulvvarme, elektriske er på plass, tetter vi gulv og vegger med avtalte produkter.

Avsluttende arbeid og sluttrapport på det nye badet

Et at grunnarbeidet er gjort, og tak, vegger og gulv er lagt - kommer den siste delen av arbeidet: montering av baderomsutstyr, baderomsmøbler og det elektriske. Etter sluttføring utarbeider vi en sluttdokumentasjon, som du  kan legge i boligmappen. Den inneholder alle produktene som er brukt på badet fra A til Å. Det ligger der og følger boligen for evig tid. Den viser at arbeidet er utført av fagfolk med alle godkjenningene i orden. Av gode håndverkere som er en trygg og lokal leverandør.


Avslutningsvis tas en sluttbefaring, der små justeringer gjøres og badet overleveres. Da har du et nøkkelferdig bad som du kan ta i bruk.

Har du plass kan to servanter være praktisk

Har du plass kan to servanter være praktisk

Stilrene baderomsmøbler

Stilrene baderomsmøbler